Digitaal Onderhoudsboek

Ontdek het digitale onderhoudsboek

Een belangrijk onderdeel van de motor

Over Digitaal Onderhoudsboek

Digitaal Onderhoudsboek is een breed gedragen initiatief van de Nederlandse motorbranche. Door de samenwerking en duidelijke afspraken van een groot aantal motorzaken en initiatiefnemers uit de motorbranche is Digitaal Onderhoudsboek een feit.

Digitaal Onderhoudsboek is het antwoord op een vraag uit de markt van eigenaren, kopers en verkopers van motorfietsen. Door het registreren van motorfietsen wordt de kwaliteit van het motorfietspark verhoogd en het gebruik van de motor wordt inzichtelijk gemaakt.

Het bevordert het plezier, het vertrouwen en de veiligheid van het motorrijden. Daarmee draagt Digitaal Onderhoudsboek bij aan de verkoop van motorfietsen en een verbeterd imago van de motorbranche.

Alle aangesloten motorzaken leveren hun verkochte motorfietsen met een certificaat van Digitaal Onderhoudsboek. Een goed en duidelijk inzicht in de historie van de motor verhoogt de waardevastheid van jouw motor. Uiteindelijk is de vraag: Welke motor koop jij? Een motor met of zonder een duidelijk opgebouwde historie?

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Alleen beperkte gegevens van de eigenaar en de motorfiets worden gedeeld met de eigen motorzaak.

Begin daarom direct met het opbouwen van de historie van jouw motor en start eenvoudig met het vastleggen van alle reparaties, vervangingen, accessoires en het onderhoud. Ook gegevens uit het verleden kunnen worden toegevoegd.
En nog veel meer...

Het team van Digitaal Onderhoudsboek wenst u veel motorplezier.

Ga direct van start!

De gegevens worden verwerkt, even geduld alsjeblieft...